Voorbeeld Affiliate Marketing

Affiliate Marketing VoorbeeldOp 27 mei 2012 kocht ik het boek Internet Marketing Geheimen Onthuld van Eelco de Boer. Dit boek kun je ook promoten bij PayPro, een Affiliate Marketing programma.

Voorbeeld Affiliate Marketing. Kort na mijn aankoop heb ik voor mijn blog slim inkomen een kort maar krachtig affiliate artikel geschreven met als titel:

Internet Marketing Geheimen Onthuld van Eelco de Boer (boek + ebook).

Natuurlijk met het idee dat een bezoeker via mijn affiliate link het boek van Eelco gaat kopen.

Ik kan je vertellen, het is gelukt! Mijn eerste sale door middel van een artikel. Dat is interessant..

Het heeft mij een half uur tijd gekost om dit te realiseren. En op het moment van schrijven heeft het mij tot nu toe 20,- euro opgeleverd.

Ik wil er niet mee te koop lopen, dat is niet mijn bedoeling. Maar ik wil je graag laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om passief geld te verdienen op internet.

Wat handig zou zijn is het hebben van een eigen website. Deze kun je bijvoorbeeld maken of laten maken met behulp van het WordPress contant management systeem (CMS). Klik hier om een gratis website te maken met WordPress.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Voorbeeld Affiliate Marketing”

 1. Affiliate marketing | Elsemiek van Dulmen

  Marketing veel omzet genereren op een relatief simpele manier. Coen Olde Bijvank beschrijft hoe simpel het kan zijn om affiliate marketing toe te passen. Hij probeerde affiliate marketing toe te passen op zijn blog

 2. Coen Olde Bijvank avatar
  Coen Olde Bijvank

  Hoi Patrick, als ik je website zo bekijk is niet erg aantrekkelijk en ben ik als bezoeker direct weer weg.. gezien de overmatige ‘advertenties’ je zal waarde moeten bieden aan je bezoeker.. ik bied bijvoorbeeld een gratis cursus WordPress

  In deze gratis cursus zitten affiliate links ‘verstopt’ van de hosting bedrijven die ik aanprijs… omdat mensen het handig vinden, zullen ze de link delen met anderen.. en zo wordt de kans op een verkoop verhoogt..

  Ook kun je bijvoorbeeld één salespagina opzetten met de AIDA formule er in verwerkt.. waar je 1 product aanbied en of naam en email adres vraagt.. hier voor kun je OptimizePress WordPress Theme voor gebruiken.

  Update! Ik maak tegenwoordig veel gebruik van LeadPages. Dit is een software tool waarmee je door middel van Drag & Drop leadpagina’s kunt maken.

  Om naar deze salespagina bezoekers te krijgen, wordt je actief op forums, maak je video’s, schrijf je artikelen alleen maar over dat specifieke product.. als je dit continu volhoud.. dan kunnen de sales niet uitblijven.. de kunst is focus en discipline en dat is bij veel mensen vaak het ‘probleem’. Het internet is zo verleidelijk om zo weer wat anders te gaan doen, misschien willen zo snel mogelijk klikken.

  In ieder geval succes!

 3. Patrick avatar
  Patrick

  Ik doe dus ook aan affiliate marketing. Al jaren. Alleen heb nog nooit een sale gemaakt. Blijkbaar doe ik ergens wat fout. Maar wat, weet ik dus niet!

 4. James avatar
  James

  Zo eenvoudig kan het inderdaad zijn. In Amerika doen ze niet anders dan dit soort “reviews” schrijven voor e-books of andere digitale producten. En het fijne is, je kan het ook helemaal uitbreiden en grootschalig gaan aanpakken. Bijvoorbeeld door 1 website te bouwen rond 1 specifiek thema, bijvoorbeeld “internet marketing boeken”. Zo kan men mogelijk nog meer affiliate-verkopen pakken. Listbuilding is de volgende stap om aantal verkopen te vergroten, etc. etc. Men hoeft niet voor de hele website een nieuwsbrief op te bouwen, een opt-in formuliertje in een productreview volstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *