Categorieƫn
Blog

Vragen over Internet Marketing?

Toen ik begon op internet, had ik een ‘zee’ van vragen over Internet Marketing. Bijvoorbeeld hoe maak je een gratis website met WordPress? En wat is Affiliate Marketing? Maar ook specifiekere vragen zoals wat is Lead Generation en hoe werkt het?

Vragen over Internet Marketing

Ik wil graag mensen (lezers van mijn blog) helpen met het beantwoorden van vragen over het brede begrip Internet Marketing. Dus wat is jouw probleem of meest brandende vraag omtrent Internet Marketing, meerder vragen mag natuurlijk ook.

Je kunt je vraag of vragen over Internet Marketing stellen door een reactie op dit artikel achterlaten. Ik zal deze allemaal beantwoorden zover ik dat kan en desnoods maak ik er instructievideo’s over net zolang dat jij antwoord hebt op je gestelde vraag!

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

6 reacties op “Vragen over Internet Marketing?”

Hallo Coen,
De vraag die ik graag zou willen stellen is: hoe kom je aan meer Facebook likes? Heb je een aantal tips?

Alvast bedankt voor het antwoord šŸ™‚

Beste Coen,

Wij zijn een nieuwe site aan het opbouwen. (staat nog in de kinderschoenen)
Ik zou graag willen weten, hoe zou jij de site van Ster-X aanpakken?
Wat is de beste marketing strategie om te voeren, met een beperkt budget?

Mvg,
Daroy

Daroy stap 1: Creer naamsbekendheid ( zorg ervoor dat je aan eigenaren van goed bezochte blogs evt en artikel willen schrijven met een link naar jouw website.

Laat je zien op fora’s en reageer op discussies, reageer op blogs die met jouw vakgebied te maken hebben.

Maar waarom een afslank business, er zijn er 13 in een dozijn, en als jij dit soort dingen niet weet, kan je er maar beter niet aan beginnen en eerst gaan leren.

En “grote korting van wel 10 procent” ( Das geen grote korting)

succes

Is dit je nieuwe jasje? waarom maak je geen gebruik van de optin box bovenin? dit werkt zeer goed en is een echte zeef, voor mensen die echt geintereseerd zijn?

gr stefan

Hallo Stefan, nee dit is niet mijn nieuwe jasje.. en ik snap waar je op doelt “Optin box” en ja het klopt dat het effectief werkt.. echter hou ik me daar niet mee bezig op het moment..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.