Categorieën
Blog

Waar kan ik over bloggen?

Waarom kan ik bloggenEen succesvol blog is een goudmijntje. Waarover kun je bloggen? Je speelt je in de kijker bij potentiële klanten, je laat zien dat je verstand van zaken hebt, je creëert wederkerigheid (door kennis te delen help je mensen en vaak willen ze iets terugdoen, ze gunnen het je) en je kunt de bijdrage is mooi verspreiden via social media. Je hebt kortom direct succes (bezoekers naar de website via social media) en ook op de lange termijn door mensen die de blogposts vinden via zoekmachines.

Weet je niet wat je moet bloggen?

Dan helpen de volgende blogtips je op weg. Vul jouw product of dienst in op de plaats van de puntjes.
• Vijf verrassende feiten over…
• …: de laatste trends op een rij
• Wat moet je doen als… (bijvoorbeeld: als je een nieuwe lening wilt afsluiten)

Top 10 lijstjes

• 10 manieren om…
• 10 bronnen om…
• 10 … trends die kansen bieden voor …
• De 10 meest gemaakte fouten bij

Voordelen benoemen

• Haal meer rendement uit…
• Zo kun je sneller…
• Zo verdien je meer…
• Zo val je op bij…

Andere ideeën

• 5 experts aan het woord laten over een prikkelend onderwerp
• Slimme ideeën voor…
• Vijf slechte eigenschappen van

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.