Categorieën
Geld Verdienen

Waar moet ik beginnen met geld verdienen op internet?

Een vraag die ik dagelijks krijg over geld verdienen op internet is de onderstaande.

Een voorbeeld van een e-mail die ik zelf wat herschreven heb, maar in grote lijnen

hoe geld verdienen op internet

“Hey Coen, hoe en waar moet ik beginnen om geld te kunnen verdienen op internet?

Er zijn talloze manieren om te beginnen met geld verdienen op internet. Om maar een simpel voorbeeld te noemen over EuroClix..

Ik heb bijvoorbeeld gisteren een artikel geschreven over geld verdienen met EuroClix, dat is hét spaarprogramma van Nederland en als jij je dan daar aanmeld heb je al 1,95 verdiend.

Je denkt vast, ja dat is ‘maar’ 2 euro.. klopt.. maar wat als we het gaan vermenigvuldigen naar honderd of vijfhonderd.. daar heb ik een simpele rekensom van gemaakt, je kunt het terug lezen in het artikel over geld verdienen met Euroclix.

Ok, dat was een vrij simpel voorbeeld, maar zoals je hebt kunnen lezen is het toch weer ruim vijfhonderd euro in de maand. EuroClix promoot ik met een eigen gemaakte website, namelijk Vrouw24.nl. Dit is een online magazine voor vrouwen waar ik dagelijks content plaats.

Hoe kan ik het beste geld verdienen op internet?

Uit mijn eigen ervaringen zeg ik altijd als je echt geld wilt verdienen op internet, is het aan handig om een eigen website te hebben. Deze kun je overigens makkelijk zelf maken.

Dit is echter niet noodzakelijk maar wel aan te raden.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook geld verdienen met Facebook zonder een eigen website te hebben website. In het artikel leg ik uit hoe het precies werkt.

Weet je niet precies waar je het beste kunt beginnen met geld verdienen op internet of heb je andere dringende vragen?

Wacht dan niet en laat een reactie achter of stuur mij nu een e-mailbericht en ik zal je zo goed mogelijk helpen.

Succes!

Groeten, Coen van Slim Inkomen

P.S. Ik zal dit artikel continu blijven updaten met nuttige informatie over hoe je kunt starten met geld verdienen op internet.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.