Wat als geld geen rol zou spelen? (video)

Inspiratie videoIn dit artikel even een dosis inspiratie en inzicht. Wat als geld geen rol zou spelen? Ik persoonlijk heb er echt nog nooit bij stil gestaan.. jij?

Bekijk de onderstaande video in alle rust. Ik ben echt zéér benieuwd wat jouw reactie hier op is. Wat denk jij als je deze video ziet? Ik wil je dan ook vragen om hieronder een reactie achter te laten.

Video: Wat als geld geen rol zou spelen?


Ik kwam deze video tegen op een blog wat ik graag volg OnlineBizz.nl van Wilco de Kreij. Ook wil ik Steven & Diana van WonderlijkWerken.nl bedanken voor de Nederlandse ondertiteling.

Heel véél plezier met het bekijken van de video en ik hoop werkelijk dat het jouw een ander inzicht geeft in het leven!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

7 reacties op “Wat als geld geen rol zou spelen? (video)”

 1. kevin avatar
  kevin

  maar ik heb al volledig autarkisch geleefd als je je grond dan kwijt geraakt dan kom je in een totaal tegenovergestelde wereld van competitie en handel terecht waar je zonder geld amper nog kan overleven daarom probeer ik het nu te combineren met internetmarketing om het in evenwicht te houden

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Volledig mee eens, alles wordt steeds duurder en wij kunnen echt niet zonder geld.. de kosten lopen gewoon door en daarom is het goed dat je bent gestart op gebied van Internet Marketing.. daar is zeker een leuk zakcentje mee te verdienen.

   En wellicht kun je er over tijdje van bestaan.. en dan ben je zo vrij als een vogel.. althans dat is mijn doel.. uit de ‘ratrace’ natuurlijk moet je het allemaal wel leuk vinden..

 2. kevin avatar
  kevin

  Daarom dat ik mij volledig concentreer op het oprichten van ecologische centra als je van het land eet heb je geen geld nodig en ben je pas echt vrij. Geld is de wortel van al het kwaad. Ik vind het goed dat je deze video bovenhaalt want ik denk dat veel mensen slechts slaaf zijn van het geld en dit kn enkel uit de wereld worden geholpen door het oprichten van ecologische centra er is geen andere uitweg. Hopelijk ben je hier iets mee.

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Kevin,

   Hartstikke bedankt voor je reactie.. het voegt veel waarde toe aan de lezer van dit blog. Ook mooi onderbouwd. Ik vind deze manier van denken, ook prachtig! Super gaaf!

 3. kevin avatar
  kevin

  Ik ben zeker dat geld vergeten een noodzaak is om echt in het leven te staan en ben het volkomen met de uizending eens waarin wordt gesugereerd dat door je te richten op geld je niet echt leeft maar word geleefd dus als je echt rijk wil worden vergeet het geld en ga voor je dromen. De meeste mensen schrikt dit spijtig genoeg af en verkiezen de comfortzone wat eigenlijk meer een gevang is dan het werkelijke comfort gewoon te leven.

 4. Dominique avatar
  Dominique

  Prachtige video. Heel inspirerend! En ook mooi gemaakt. Het is inderdaad waar dat veel mensen werken om geld te verdienen zodat ze dan in de weinige vrije tijd die er nog over is dingen kunnen doen die ze wel graag doen.

  Ik denk dat veel mensen niet geloven dat ze genoeg geld kunnen verdienen met hun passie om hun huidige levensstijl te behouden of om gewoon nog maar rond te komen. Tegenwoordig biedt het internet echter zo veel nieuwe mogelijkheden dat het voor iedereen mogelijk is om een (extra) inkomen te verdienen met zijn hobby, passie of interesse en zijn tijd door te brengen met iets dat hij echt graag doet!

  Leuke video! Heb je er nog meer over geld verdienen op internet? Wie is Alan Watts trouwens? Of is dat gewoon de verteller van deze video?

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Dominique,

   Als eerste bedankt voor je leuke reactie, tof! Zeker een prachtige en inspirerende video! In zekere zin kunnen mensen inderdaad genoeg geld verdienen met hun passie.. je moet het natuurlijk wel mooi vinden.. en daar bedoel mee ik mee ” achter de computer ‘opereren’ ” maar ik snap wat je bedoeld hoor!

   Maar als je helemaal gek van metselen bent (ik noem maar wat) en je verteld diegene “je zou eens moeten beginnen met een website over metselen.. dan verklaard hij voor ‘gek’ althans dat zijn mijn ervaringen.. ik stimuleer mensen al een paar jaar om op internet iets te beginnen..

   Vaak kunnen mensen het ook niet geloven dat ze via internet (passief) geld kunnen verdienen, moet ik zeggen dat dat beeld langzaam ook bijdraaid.. eindelijk.. 😉

   En even over wie is Alan Watts? Bekijk hier WikiPedia Alan Watts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *