Wat is PayPro Affiliate Marketing + uitleg en waardevolle tips

Paypro is een affiliate netwerk waar particulieren (affiliates) digitale producten kunnen promoten van verkopers. Als het de affiliate lukt om producten te verkopen van de verkoper via zijn of haar affiliate link. Dan ontvangt deze een bepaalde commissie hiervoor.

Simpel Affiliate Marketing voorbeeld

Ik promoot het boek Internet Marketing Geheimen Onthuld van Eelco de Boer via PayPro op mijn website. Hierover schrijf ik een goed artikel over en mijn doel is natuurlijk dat de bezoeker na het lezen van mijn artikel op de affiliate link klikt en het boek aanschaft.

affiliate marketing inkomsten

Waarnaar ik een bepaalde commissie ontvang omdat ik er voor gezorgd heb dat de verkoper een extra sale heeft gemaakt en die mij daarvoor beloond.

Affiliate commissie tip

Over het algemeen liggen de commissies vrij hoog bij PayPro. Dit komt omdat het vaak digitale producten zijn en dus lage kosten met zich meebrengt en ook nog eens ‘eindeloos’ te downloaden zijn.

Affiliate markting tip: Ik schrijf vaak alleen artikelen met affiliate link producten waar ik zelf achter sta, zodat ik de bezoeker geen onzin of een niet werkend product aanbied. Ik wil alleen maar dat jij als bezoeker op mijn website waardevolle informatie krijgt. En doordat ik goede producten ‘verkoop’ zal de bezoeker eerder terug komen naar mijn website.

Heb jij nog Affiliate Marketing tips voor andere lezers van dit artikel? Laat dan gerust even een reactie achter, leuk en alvast bedankt.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Wat is PayPro Affiliate Marketing + uitleg en waardevolle tips”

  1. PayPro beginner

    Je kunt met PayPro (affiliate netwerk) veel online geld verdienen. Wat is PayPro Affiliate Marketing (uitleg + waardevolle tips)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *