Website maken met TransIP? WordPress installeren met één klik!

Maak zelf heel makkelijk een WordPress website met TransIP één klik software. TransIP is een hosting en domeinnamen bedrijf. Iedereen die een website wil maken heeft een domeinnaam (adres) nodig en een stukje hosting (waar de website op komt te staan). In dit artikel heb ik een uitgebreide handleiding gemaakt voor mensen die op een makkelijke manier zelf een goedkope maar mooie website willen maken met WordPress.

Volg alles echt stap voor stap en je zult zien.. als je doet wat ik zeg 😛 (grapje) dat jijzelf hele mooie websites kunt maken voor relatief vrij weinig geld. Zie de kosten van een domeinnaam en hosting als een stukje investering.. je kunt al beginnen voor slechts 7 euro!

Handleiding website maken met TransIP

Stap 1 Hosting en Domeinnaam

Domeinnaam registreren en hosting afsluiten. Dit kun je doen bij TransIP.

Tip! Start gewoon met het goedkoopste hosting-pakket New Webhosting S. Deze kost de eerste maand 3 euro en daarna 5 euro per maand. Je zit overigens ook nergens aan vast, want je kunt het maandelijks opzeggen.

Stap 2 WordPress installeren met TransIP software

Vervolgens klik je op domein en hosting en selecteer je de domeinnaam met het bijbehorende hostingpakket en klik je rechts op jouw website beheren.

Update!
Videohandleiding: WordPress website maken met TransIP.
Toen ik het bovenstaande aan het typen was. Kwam ik er al snel achter dat het maken een van een video how-to toch echt stuk makkelijker is. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook stuk duidelijker en je kunt makkelijk de video even pauzeren of terug spoelen.

Bekijk snel de onderstaande video tutorial en maak vandaag nog een eigen WordPress website met de één klik installatie van TransIP.

Stap 3 Standaard Website

Als je eenmaal jouw WordPress website geïnstalleerd hebt met de TransIP één klik software. Als het goed is zie je dan een standaard wp site, zie ook de onderstaande afbeelding. Super! Dan gaan we nu door naar de volgende stap.

Stap 4 Starten met Geld Verdienen?

Vanaf nu kun je eigenlijk al beginnen met bloggen.. zorg er wel voor dat je de standaard instellingen goed hebt staan en de juist plugins geïnstalleerd hebt. Mocht je niet precies weten wat ik hiermee bedoel.. bekijk dan zeker weten even de onderstaande video (die binnenkort online komt) voor vliegende start.

Stap 5 Website Maken NEXT Level!

Wil je nog een stapje verder gaan? Zoals een eigen framework (fundering van een website) en een mooi gelikt WordPress theme (design van jouw WordPress site)? Lees en bekijk dan goede de volgende stappen, waarin ik je laat zien hoe ook jij dat kunt gaan doen.

Stap 6 – Framework installeren

Installeren WordPress Genesis Framework

Stap 7 – StudioPress Child theme

Uitleg filmpjes zijn super waardevol? Video’s zijn wel handig als je het even niet meer weet.. of heb je liever geen filmpje maar een volledig uitgeschreven handleiding in stappen?

Laat een reactie achter en deel jouw mening.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *