Categorieën
WordPress

Zelf een website maken met WordPress

zelf-wordpress-website-maken-makkelijkEen eigen website maken met WordPress moeilijk? Nee dat is het niet, in de onderstaande video tutorial leg ik uit hoe je met een paar simpele klikken een standaard website kunt maken met WordPress.

Tip
Voordat je gaat starten met het maken van een eigen WordPress website is het aan te raden een domeinnaam en hosting te kiezen bij een bedrijf die de software installatron script installer aanbied. Deze software zorgt er voor dat je WordPress heel makkelijk kunt installeren, dit laat ik ook zien in de video uitleg.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Één reactie op “Zelf een website maken met WordPress”

Hallo Coen,

Een tijdje geleden hebben we elkaar gesproken bij een seminar van E. de Boer.
Nu ben ik ook met een website bezig en heb het al online staan.
Mijn website heb ik al een tijdje online staan maar moet nog veel verbeterd worden.
Kun je hier nog wat dingen over zeggen etc. Dit is gemaakt in joomla.

Nu wil ik ook een website in wordpress omdat dit makkelijker is en ook betere resultaten oplevert in het zoek proces.
Zou je mij hierbij kunnen helpen?
Dan hoor ik graag van je.

Mvg. C. van Dolder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.