Zelf een website maken met WordPress

zelf-wordpress-website-maken-makkelijkEen eigen website maken met WordPress moeilijk? Nee dat is het niet, in de onderstaande video tutorial leg ik uit hoe je met een paar simpele klikken een standaard website kunt maken met WordPress.

Tip
Voordat je gaat starten met het maken van een eigen WordPress website is het aan te raden een domeinnaam en hosting te kiezen bij een bedrijf die de software installatron script installer aanbied. Deze software zorgt er voor dat je WordPress heel makkelijk kunt installeren, dit laat ik ook zien in de video uitleg.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Zelf een website maken met WordPress”

 1. C. van Dolder avatar
  C. van Dolder

  Hallo Coen,

  Een tijdje geleden hebben we elkaar gesproken bij een seminar van E. de Boer.
  Nu ben ik ook met een website bezig en heb het al online staan.
  Mijn website heb ik al een tijdje online staan maar moet nog veel verbeterd worden.
  Kun je hier nog wat dingen over zeggen etc. Dit is gemaakt in joomla.

  Nu wil ik ook een website in wordpress omdat dit makkelijker is en ook betere resultaten oplevert in het zoek proces.
  Zou je mij hierbij kunnen helpen?
  Dan hoor ik graag van je.

  Mvg. C. van Dolder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *